+40-374-059.393 | office@muso.ro

Kinetex

Kinetex este brandul Phenomenex de coloane HPLC/UHPLC cu particula “core-shell”, complet scalabile intre platforme HPLC, UHPLC si PREP LC. Intre avantajele utilizarii coloanelor cu particula superficial poroasa se numara: eficiente mult superioare celor oferite de coloanele cu particula complet poroasa, picuri inalte, bine definite, timp redus de analiza, consum diminuat de solventi, productivitate sporita si performante superioare pentru metodele existente pe particule complet poroase.

Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Producator:Phenomenex

Descriere

    • Kinetex 5 µm se recomanda pentru a imbunatati rezolutia, sensibilitatea si productivitatea metodelor HPLC care utilizeaza coloane complet poroase de 5 si 3 µm.
    • Kinetex 2.6 µm pot fi utilizate atat pe sisteme HPLC, pentru eficiente similare UHPLC, cat si pe sisteme UHPLC, pentru reducerea presiunii.
    • Kinetex 1.3 si 1.7 µm genereaza cele mai inalte eficiente, fiind recomandate pentru utilizarea pe sisteme UHPLC, pentru a imbunatati rezolutia perechilor critice si pentru imbunatatirea sensibilitatii.

Avand la dispozitie o vasta plaja de selectivitati, Kinetex este alegerea potrivita chiar si pentru cele mai dificile separari.

Contactati-ne astazi pentru a testa coloanele Kinetex!
Mai multe informatii/ Detalii: https://www.phenomenex.com/Kinetex
https://www.phenomenex.com/home/video/CUT%209_05_12.mp4?size=large

Informații suplimentare

Tip de coloana

, , , , , ,

Tip de particule

Faze stationare

, , , , ,

Mod de separare

,

Aplicatii recomandate

Clasificare USP

, , , ,

Dimensiunea porilor

Domeniu de pH

, ,

Temperatura maxima

Presiunea maxima

,