Phenomenex este lider global in tehnologie, angajat in dezvoltarea unor solutii analitice noi care sa rezolve problemele de separare si purificare pe care le intampina cercetatorii din laboratoarele cu specific industrial, clinic, guvernamental si academic. De la descoperirea de noi substante active medicamentoase si pana la siguranta alimentelor si analizele de mediu, produsele cromatografice Phenomenex si serviciile asociate contribuie la accelerarea progresului stiintific si ajuta cercetatorii sa amelioreze sanatatea si bunastarea populatiei din intreaga lume.

Phenomenex a construit in timp un portofoliu impresionant de brevete de proprietate intelectuala si inovatii care acopera o gama larga de tehnologii de perspectiva in chimia fenomenelor superficiale, polimerilor si particulelor de silice, etaloanelor pentru testele de intercomparare, etaloanelor de calibrare, precum si tehnologii noi de impachetare a coloanelor. Gama de produse Phenomenex cuprinde, de asemenea, tuburi de extractie pentru purificarea probelor biologice in cercetarile clinice, coloane de lichid cromatograf utilizate la confirmarea puritatii unui nou compus farmaceutic activ, coloane gaz-cromatografice cu ajutorul carora se testeaza substantele nocive (de exemplu, pesticide) in alimente si multe altele.

Astazi, Phenomenex ocupa binemeritat locul 1 in lume in topul producatorilor de coloane HPLC si pozitii de varf in alte patru domenii inrudite ale stiintelor separarii. Nu in ultimul rand, compania se poate lauda cu unele dintre cele mai prestigioase premii tehnice si din domeniul afacerilor, castigandu-si reputatia unui partener inovator si de incredere. Din pozitia sa, de companie situata la varful stiintelor separarii, Phenomenex a extins continuu eforturile sale in directia cercetarii si dezvoltarii, largirii expertizei profesionale si mentinerii unui contact strans cu universitatile, centrele de cercetare si expertii din diverse domenii.

Phenomenex se defineste prin angajatii sai pasionati, cultura de afaceri dinaminca si o ingeniozitate caracteristica. Aceste trasaturi sunt comune si unesc sucursalele Phenomenex de pe mapamond in misiunea lor “de a promova dezvoltarea, prosperitatea si bunastarea celor pe care ii deservesc – beneficiarii, angajatii, umanitatea”.

Explorati produsele Phenomenex dupa brand:

Explorati produsele Phenomenex dupa categorie de produs: