+40-374-059.393 | office@muso.ro

Yarra

Coloane GFC pentru caracterizarea si purificarea biomoleculelor, cu hardware bio-inert, scalabile, la preturi accesibile. Alternative GARANTATE pentru Waters® BEH SEC si Tosoh Bioscience® TSKgel®
Coloanele SEC/GFC Yarra produse de Phenomenex, sunt destinate determinarilor cantitative de biomolecule, oferind eficiente si rezolutii ridicate atat la scara analitica, precum si la scara preparativa.

Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Citește mai mult
Producator:Phenomenex

Descriere

Coloanele analitice se prezinta sub doua forme in functie de dimensiunea particulelor – 3µm si 1.8µm, iar coloanele preparative au dimensiunea particulelor de 5µm. Tehnologia proprietara de inertizare a suprafetei rezulta in reducerea la minim a gradului de adsorbtie a proteinelor, peptidelor si altor agregate, obtinandu-se o acuratete incomparabila. Reprezinta alternativa garantata pentru Waters® BEH SEC si Tosoh Bioscience® TSKgel®.

Contactati-ne astazi pentru a testa coloanele Yarra si a va convinge de performantele cel putin egale, daca nu superioare!

Detalii: https://phenomenex.blob.core.windows.net/documents/85a0fc3a-b25d-46d1-9c6b-77196b203d1b.pdf , https://www.phenomenex.com/Products/HPLCDetail/Yarra

Informații suplimentare

Tip de coloana

, , ,

Tip de particule

Faze stationare

, , , , ,

Mod de separare

Aplicatii recomandate

Dimensiunea porilor

, , , ,

Domeniu de pH

,

Temperatura maxima

Presiunea maxima

,

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top