Wasson-ECE Instrumentation este un lider mondial in cromatografia de gaze, care ofera solutii cromatografice complete, la cheie, unora dintre cele mai mari companii din lume. Reputatia sa este binecunoscuta in peste 45 de tari, avand mii de proiecte impreuna cu cei mai exigenti beneficiari. Experienta bogata este un avantaj pentru client si o componenta ce aduce valoare solutiilor propuse. Misiunea Wasson-ECE este “Nu e vorba doar despre ceea ce facem, ci despre ceea ce facem sa fie posibil!”

Produsele Wasson-ECE sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorilor. Avand un personal de specialitate alcatuit din chimisti si ingineri (chimisti, electrotehnisti, mecanici si software), Wasson-ECE poate proiecta, construi si integra sisteme analitice dedicate care depasesc asteptarile beneficiarilor. O echipa integrata va poate sprijini pe parcursul fiecarei etape, incepand cu prelevarea probei si pana la suportul tehnic post-vanzare. Aceasta flexibilitate si abordare personalizata ii distinge de concurenta. Sistemele cromatografice oferite sunt garantate la cheie, fiind insotite de instalare, suport tehnic in perioada de garantie si un contract de service optional pentru perioada post-garantie.

Expertiza Wasson-ECE nu se limiteaza doar la solutiile tehnice pentru laborator, ci includ si automatizarea instalatiilor pilot, furnizarea gaz-cromatografelor on-line si de proces. Grupul sau de specialisti in inginerie analitica concepe solutii tehnice pentru proiecte ce necesita atat precizie cat si inovatie. O echipa multidisciplinara de ingineri cu inalta experienta este pregatita sa rezolve problemele ce pot fi intalnite la manipularea fluidelor, produsele software personalizate, analizoarele de poluanti din mediu, comunicatiile analizoarelor, incintele pentru echipamente (inclusiv cele pentru zone periculoase), extractia analitilor de interes si in multe alte situatii.

Wasson-ECE ofera experienta, inovare, solutii. Intrati in legatura cu un specialist Wasson-ECE si aflati ce diferenta pot face 25 de ani de experienta in domeniu!

Explorati produsele Wasson-ECE:

Produse Wasson-ECE

Produsele Wasson-ECE nu au fost inca adaugate in catalogul Muso. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.