SCAT logo

Firma S.C.A.T. aduce siguranta si confortul in laboratoarele dumneavoastra!
Activitatile desfasurate in laborator necesita un nivel inalt de concentrare si deseori sunt supuse unei presiuni de inalta performanta. De aceea este important sa se lucreze cu cele mai bune dispozitive si resurse. Produsele S.C.A.T. confera aceste atribute si beneficiaza de garantia producatorului.

Toate produsele S.C.A.T. sunt dezvoltate printr-o colaborare stransa cu majoritatea companiilor chimice si farmaceutice germane. Chimisti, ingineri si tehnicieni sunt implicati sa delibereze, sa dezvolte si sa produca.

SafetyCaps sunt sistemele extractive pentru echipamentul HPLC, care confera o serie de beneficii: sticlele de eluent pot fi inchise etans, vaporii periculosi raman in sticla, solventii raman curati, raportul de amestecare se pastreaza constant, nu are loc admisia aerului in tuburile de alunecare, vasul de depozitare se inlocuieste cu usurinta, tuburile nu se mai incurca. SafetyWasteCaps reprezinta solutia pentru colectarea deseurilor rezultate in analiza HPLC si prezinta avantajul conectarii directe a echipamentului HPLC la sistemul de management al eliminarii deseurilor.

Filtrul de evacuare retine vaporii periculosi si pastreaza curat aerul din laboratorul dumneavoastra. SafetyFunnels asigura protectia optima atunci cand se colecteaza deseuri lichide. Level control pentru monitorizarea la nivel electronic si mecanic confera protectie de preaplin pentru vasele de colectare deseuri sau pentru sticlele de faze mobile.

S.C.A.T. mentine cu placere si succes ideologia Siguranta-Centrare-Analiza-Tehnologie.

Explorati produsele SCAT Europe:

Produse SCAT Europe

Produsele SCAT Europe nu au fost inca adaugate in catalogul Muso. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.