Cu o vechime de peste 50 de ani, Rudolph Research Analytical este o companie dedicata producerii unor echipamente de laborator de calitate, oferind in acelasi timp suport tehnic si servicii conexe performante. Cele peste 5000 de instrumente instalate in intreaga lumea, multe dintre acestea functionand chiar si dupa 25 de ani, dovedesc ca RRA intelege nevoile laboratoarelor moderne, pentru durabilitate si siguranta.

Indiferent de aplicatie, refractometrele, polarimetrele, densimetrele, zaharimetrele si accesoriile RRA pot satisface pe deplin cerintele laboratorului dvs. din punctul de vedere al preciziei, performantei si increderii in rezultate.

RRA si-a extins gama de produse adaugand o linie automata de elipsometre, polarimetre si zaharimetre, precum si accesorii pentru aceste instrumente. Diferite modele ale acestora sunt utilizate de catre universitati, laboratoare private, laboratoare guvernamentale si in industrie. In plus, elipsometrele RRA pot fi folosite intr-o gama variata de aplicatii in industria semiconductorilor si circuitelor integrate. Polarimetrele automate pot fi folosite in cercetare si in controlul proceselor din industria farmaceutica, alimentara si chimica. Zaharimetrele automate sunt folosite in mod curent de catre cultivatorii, procesatorii si fabricile de zahar, precum si de catre institutii guvernamentale pentru a putea reglementa comertul intern si international de zahar.

RRA mentine o filosofie de crestere si perfectionare continua, prin dezvoltarea unor produse inovatoare, de calitate superioara, adoptand o atitudine integra in toate aspectele de afaceri.

Explorati produsele Rudolph Research Analytical:

Produse Rudolph Research Analytical

Produsele Rudolph Research Analytical nu au fost inca adaugate in catalogul Muso. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.