De peste 40 de ani, numele companiei Ratiolab (Dreieich, Germania) este asociat cu dezvoltarea, fabricarea si vanzarea unor consumabile inovative de inalta calitate, destinate laboratoarelor analitice din industrie, medicina, mediu, cercetare etc. Ratiolab furnizeaza tot ceea ce este necesar pentru a usura rutina lucrului zilnic, a creste acuratetea si a imbunatati siguranta rezultatelor – de fapt, acele produse care ajuta laboratorul sa fie mai mult decat eficient!

Ce ofera compania RATIOLAB?

  • dezvoltarea si productia unor produse personalizate de tipul consumabilelor de laborator din plastic. Folosind perfectiunea in productie, logistica fiabila si flexibilitatea in ambalare, Ratiolab poate oferi solutii individuale pentru varfuri de pipete speciale, cuve non-standard si alte produse.
  • produse pentru manipularea lichidelor: pipete automate monocanal si multicanal; suporturi, rezervoare si varfuri pentru pipete automate; cutii pentru varfurile de pipeta, pipete serologice, pipete de plastic Pasteur, dispensere si varfuri pentru dispensere etc.
  • produse pentru aplicatii generale de laborator: cuve ce pot fi utilizate in domenii ale lungimilor de unda intre 220 si 900 nm, fiole pentru numaratorul de celule, tuburi centrifugale, eprubete de plastic, tuburi microcentrifugale si suporturi pentru acestea, pungi autoclavabile, pahare gradate, placi Petri, anse de inoculare etc.
  • produse „life sciences” pentru microbiologie si biotehnologie: tuburi, placi, banda si accesorii pentru PCR; microtuburi si sistem de microtuburi, micro-suporturi, placi de micro-testare etc.
  • produse crio pentru aplicatii pe congelare: tuburi crio si accesorii pentru acestea, cutii pentru depozitarea tuburilor crio, suporturi pentru aceste cutii, rafturi din otel inoxidabil etc.

Intr-o zi obisnuita, sunt fabricate mii de produse de laborator din materiale plastice de inalta calitate, folosind masini de turnare moderne cu injectie automata. In plus, Ratiolab poate concepe ambalaje in concordanta cu standardele dumneavoastra de igiena si se poate adapta cerintelor internationale, chiar si pentru serii mici de produse.

Ratiolab tine pasul cu cererea in crestere a pietei pentru produse de unica folosinta, avand la dispozitie tot ce este necesar pentru a cerceta si a fabrica produse personalizate in functie de cerinta clientului. Astfel, poate sprijini clientul de la prima sa idee transpusa intr-un program de desen tehnic si pana la constructia, productia de prototipuri, producerea eficienta si ambalarea produsului finit.

Valorile firmei Ratiolab sunt standardele pe care le respecta in relatiile de afaceri cu clientii si furnizorii.

Explorati produsele Ratiolab:

Produse Ratiolab

Produsele Ratiolab nu au fost inca adaugate in catalogul Muso. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.