Infiintata in anul 1989, firma MRC s-a dezvoltat rapid si a devenit un nume de incredere in randul producatorilor de echipamente de laborator. In prezent, portofoliul firmei cuprinde echipamente pentru pregatirea si manipularea probelor, pentru incalzire si racire, distilare, vid, cantarire, depozitare, precum si linia de echipamente analitice (osmometre, polarimetre, spectrofotometre, refractometre, aparate Kjeldahl, analizor de particule, aparat Soxhlet, analizoare de produse alimentare etc). Peste 1.400.000 de instrumente instalate in intreaga lume demonstreaza increderea de care se bucura MRC din partea utilizatorilor din diverse domenii de cercetare si diferite ramuri ale industriei.

In ultimii 25 de ani, compania MRC este cunoscuta in randul firmelor de top pentru designul, inventiile si productia de echipamente de laborator a caror reputatie este puternica datorita dedicarii spre produse mai fiabile, a daruirii pentru calitate si a suportului competent si eficient.

Bazandu-se pe cunostintele si priceperea personalului instruit si beneficiind de toate resursele necesare, MRC realizeaza cercetarea, conceperea si ulterior examinarea riguroasa din punct de vedere calitativ a echipamentelor MRC. Pentru a produce echipamente competitive, compania MRC imbina armonios in procesul de fabricatie: calitatea inalta, testarea ultramoderna si procesul de masurare.

Reteaua de distributie se intinde pe 6 continente si include majoritatea tarilor de pe mapamond.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top