De peste 30 de ani, ERA furnizeaza laboratoarelor analitice produsele si serviciile necesare atingerii unor rezultate exacte si sigure. Mii de clienti din mai multe domenii au integrat in programele lor de testare a calitatii produsele si serviciile ERA (scheme de testare prin intercomparare – PT, materiale de referinta certificate – CRM).

ERA detine acreditari recunoscute la nivel mondial care ii confera statutul de laborator independent si care ii permite sa ofere suport clientilor pentru a eficientiza respectarea reglementarilor din domeniu: standardele ISO 34 pentru materiale de referinta certificate si ISO 17043 pentru testarea competentei prin intercomparare.

Laboratoarele ce efectueaza teste si analize sub acreditarea ISO/IEC 17025 sunt invitate sa aleaga din varietatea de materiale de referinta si scheme de intercomparare pentru aplicatii farmaceutice si de mediu (pesticide, PAH, PCB, ioni anorganici in ape de suprafata, namol, probe vegetale si multe alte matrici). In acord cu USP, EP si JP, ERA ofera o varietate de etaloane TOC, in conformitate cu cerintele instrumentelor folosite la instalatia de producere a apei purificate si laboratoarele anexe.