+40-374-059.393 | office@muso.ro

Din 1991 compania DataApex dezvolta si produce sisteme de date pentru cromatografie, cu sediul in Praga (Cehia). Acestea sunt compuse din elemente originale hardware si software dezvoltate de DataApex, testate permanent in laboratoarele selectate. In permanenta, DataApex se straduieste sa ofere utilizatorilor instrumente eficiente si moderne pentru procesarea datelor cromatografice.

Actuala linie de produse se numeste Clarity, a treia generatie de produse software pentru cromatografie. Ea se bazeaza pe experienta acumulata pe parcursul anilor pe piata si flexibilitate in adoptarea celor mai recente tendinte in industria cromatografica. Vanzarile in continua crestere sunt dovada ca accentul pus pe design-ul intuitiv, standardele de inalta calitate si angajamentul pentru a oferi suport tehnic de calitate indeplinesc cerintele unui grup tot mai mare de clienti satisfacuti.

Produsele DataApex sunt vandute in peste 60 de tari din intreaga lume. Exista opt producatori de cromatografe ce inglobeaza diferite versiuni ale produselor DataApex sub eticheta proprie. DataApex este certificata ISO9001:2008, acoperind departamentele de dezvoltare, productie, procesarea comenzilor si suport tehnic, confirmand faptul ca DataApex este determinata sa furnizeze produse si servicii de inalta calitate clientilor sai.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top