Chiron este o companie ce a implinit 30 de ani de existenta, în frumosul oras Trondheim din Norvegia. Longevitatea sa se datoreaza unui grup de cercetatori pasionati, experimentati si talentati, specializati în chimie organica, biochimie si economie.
Dotat cu laborator de analize, laborator pentru sinteze organice si laborator de productie, Chiron poate oferi, la cerere, compusi obtinuti prin sinteze complexe, alaturi de produse de înalta calitate pentru cercetare sau analize de rutina.

Produsele Chiron sunt comercializate în întreaga lume la universitati, institute de cercetare si laboratoare de testare, sustinand aplicatii din domeniul analizelor de mediu, farmaceutice / medico-legale, cercetarii in domeniile combustibililor si sigurantei alimentelor. Chiron este recunoscut pentru producerea de biomarkeri (sunt utilizati în explorarea resurselor de petrol si in analiza deversarilor petroliere), etaloanelor de compusi aromatici policiclici alchilati si metaboliti ai PAH, de contaminanti din mediu si alimente si pentru introducerea etaloanelor medico-legale si farmaceutice marcate cu carbon radioactiv.

Accentul deosebit pus pe cercetarea aplicata, orientata catre rezolvarea problemelor de mediu si petroliere, a adus Chiron în prim-planul chimiei analitice. Acesta este un rezultat al multor ani de investitii, al entuziasmului si spiritului inovator al intregii echipe, precum si al strânsei cooperari cu institutiile academice si cu beneficiarii din întreaga lume.

Produse Chiron

Produsele Chiron nu au fost inca adaugate in catalogul Muso. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.